Πάνω από 100.000 οι αιτήσεις στις τράπεζες

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για το «Εξοικονόμηση κατ' οίκον»Σε 101.154 ανέρχονται οι αιτήσεις στις τράπεζες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» όπως γίνεται γνωστό με έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Όπως σημειώνει το newsbeast.gr, από τις 101.154 αιτήσεις, περίπου οι μισές έχουν λάβει προέγκριση δανείου, ενώ για 19.212 από αυτές, συνολικού προϋπολογισμού 188,9 εκατ. ευρώ, έχουν, ήδη, εκδοθεί αποφάσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα.

Επίσης, αναφορικά με τις εκταμιεύσεις των αιτήσεων, που έχουν ήδη υπαχθεί, το 50% έχουν λάβει προκαταβολή δανείου και πάνω από 50% την ολική εκταμίευση.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φεβρωνία Πατριανάκου.

Στην απάντηση παρατίθενται και στοιχεία ειδικά για τη Λακωνία, από τα οποία προκύπτει ότι μέχρι 7.12.2012 είχαν υποβληθεί 740 αιτήσεις στις συνεργαζόμενες τράπεζες, από τις οποίες οι 203 είχαν λάβει προέγκριση δανείου, ενώ για τις 82 από αυτές έχουν εκδοθεί αποφάσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα ύψους 0,9 εκατ. ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.