Ακούστε…
Την συμπεριφορά του  αξιολογημένου Δ Εθνικής διαιτητή του αγώνα, «καυτηρίασε» μιλώντας στον Star fm 933, την Δευτέρα (21/01), ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλή Ελάτου Κώστας Τζάτζης . Ο προπονητής αναφέρθηκε στον αγώνα Β κατηγορίας της ΕΠΣΓ, ανάμεσα στην ομάδα του και την ομάδα του  ΠΑΟ Φελλίου.

«Ήταν έναν παιχνίδι που είχε προπηλακισμούς  παικτών , όπου  μετά από μία διακοπή περίπου 40-50 λεπτών,  ξανάρχισε,  χωρίς ωστόσο να έχει γραφεί τίποτα στο φύλλο αγώνα… Αυτό είχε  ως αποτέλεσμα να δυσφημιστεί το άθλημα στα μάτια 300 περίπου φιλάθλων, δυστυχώς και μπροστά σε μικρά παιδιά» .. είπε ο Κώστας Τζάτζης αφήνοντας αιχμές και κατά της φιλοξενούμενης ομάδας όπου όπως ανέφερε «πρωταγωνιστεί» σε ..διακοπές παιχνιδιών..

«Δεν έχω να χωρίσω τίποτα  με τα παιδιά  του Φελλίου αλλά θα πρέπει να εφαρμόζεται ο κανονισμός κατέληξε» .

Άμεση ήταν η παρέμβαση του αρχηγού της ομάδας του ΠΑΟ Φελλίου Νίκου Τεντόγλου, όπου κατηγόρησε ευθέως την συμπεριφορά παραγόντων της ομάδας του Ελάτου όπου ως «γιατροί αγώνα», απειλούσαν.
«Ποτέ άλλοτε, πλην μίας περίπτωσης όπου δεν είχε ευθύνη η ομάδας μας, έγινε διακοπή σε αγώνα» …κατέληξε.

Για να κατανοήσετε πως έχουν τα γεγονότα: Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Μερά το Σάββατο  (19/01), όπου στο 80’ περίπου και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων,  με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για περισσότερο από μισή ώρα και να ξαναρχίσει για 3-5 λεπτά . Τελικό σκορ 1-2.

«Ζήτησα από τον διαιτητή να παίξει όλο τον υπόλοιπο χρόνο» συμπλήρωσε ο Κώστας Τζάτζης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.