Μηδέν εις το πηλίκο,  με τα Αεράτα στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αφού δεν κατάφεραν και πάλι να εκμεταλλευτούν τη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησαν. ΄Ενας επιθετικός μονόλογος ήταν το παιχνίδι.

Η επιθετική αφλογιστία, η ατυχία και ο εξαιρετικός πορτιέρο των γηπεδούχων Σαραφιανός, στέρησαν το τρίποντο απ’ την ομάδα των Γρεβενών. Όταν σ’ ένα ενηντάλεπτο δημιουργείς πάνω από 8 ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, πλέον δεν δικαιούσαι τίποτα. ΄Ετσι η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου που περίμενε  να αρχίσει η ανάκαμψη, πλέον βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Φάσεις και γκολ

Α΄ημίχρονο

9ο λεπτό: Πολύ καλό σουτ του Ιωαννίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

30ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του ΄Ιττη απέκρουσε εξαιρετικά ο Σαραφιανός και ο Αλεξανδρής σε κενή εστία κατάφερε από τα 4 μ. ν’ αστοχήσει..

Β΄ημίχρονο

48ο λεπτό: Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του ΄Ιττη και ο Σαραφιανός απογειώθηκε στο γάμα της εστίας για ν’ αποκρούσει σε κόρνερ.

52ο λεπτό: Ασίστ του Χαματάι στον Δημητριάδη που αστόχησε από το ύψος της περιοχής.

55ο λεπτό: Ο Δημητριάδης τροφοδότησε το Δημόπουλο που αφού απέφυγε πολύ ωραία τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή σουτάροντας σύρριζα άουτ.

58ο λεπτό: Καταπληκτική διείσδυση στην περιοχή του Ντινόπουλου που μπήκε στην περιοχή για ν’ αποκρούσει με τα πόδια σωτήρια ο Σαραφιανός.

62ο λεπτό: Κεφαλιά ψαράκια του Γανόλη απέκρουσε εξαιρετικά ο Βίδρας σε κόρνερ.

64ο λεπτό: Καλό μακρινό σουτ του Τσαμτσάκη δεν ανησύχησε το Βίδρα.

67ο λεπτό: Βολίδα του Ιωαννίδη πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

78ο λεπτό: Διείσδυση του Αλεξανδρή, σουτ του Αποστολίδη στην κίνηση πέρασε λίγο άουτ.

84ο λεπτό: Κόρνερ του ΄Ιττη από αριστερά, δυνατή εξ’ επαφής κεφαλιά του Θ. Λάλλου και εξαιρετική απόκρουση με διπλή προσπάθεια του Σαραφιανού.

Διαιτησία: Μαρόπουλος, Σουλίδης-Λαζαρίδης (Κοζάνης) (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)

΄Αριστη η διαιτησία του κ. Μαρόπυλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαραφιανός, Γ. Ιωαννίδης (86΄Τοτονίδης), Μουρατίδης, Ιωάννου, Δ. Ιωαννίδης, Βακόπουλος, Τσαμτσάκης, Γκαγκάνας, Γανόλης, Βελλίδης, Βασιλειάδης (46΄Σιδηρόπουλος)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Κατσαντώνης, Ιωαννίδης, ΄Ιττης, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Αλεξανδρής, Π. Λάλλος,  Δημόπουλος (65΄Αναστασιάδης), Χαματάι, Ντινόπουλος (65΄Αποστολίδης)

Φώτης Μπαζάκας

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.