http://www.skai.gr/files/temp//4F2E33C9574655A0312B8B1B1D4F7E60.jpgΤραγωδία για την οικογένεια του Άρη, που από το πρωί πενθεί τον απροσδόκητο χαμό ενός 16χρονου παιδιού, το οποίο ήταν στέλεχος της ομάδας Κ-17.

Όπως έγινε γνωστό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν υπάρξει περισσότερες λεπτομέρειες, ο 16χρονος Άγγελος Τσιπούρας «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το πρωί, καθώς λιποθύμησε στο σπίτι του πριν ξεκινήσει για το σχολείο και δεν συνήλθε ποτέ.

Από την ΠΑΕ Άρης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Γιατί Θεέ μου, γιατί… Θρήνος στον Άρη. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Κανείς μας δεν ήθελε να το πιστέψει. Ο Άγγελος Τσιπούρας “έφυγε” ξαφνικά σήμερα το πρωί. Ο 16χρονος αμυντικός της ομάδας Κ-17 του Αρη δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Γεννημένος την Πρωταπριλιά του 1996 ο Άγγελος σηκώθηκε σήμερα το πρωί να πάει στο σχολείο του, λιποθύμησε και “έφυγε”» από κοντά μας… Το σοκ είναι χωρίς προηγούμενο για την οικογένεια του Άγγελου και για την οικογένεια του Άρη…».

www.skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.