http://4.bp.blogspot.com/-B4au_zcKmHE/UPMU44lCA3I/AAAAAAAB4TQ/kuRECCNQhDk/s1600/IMG_4011.JPGΚόλλησαν στο μηδέν Πυρσός και Κοζάνη, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να κλέβουν τον βαθμό της ισοπαλίας από τους πρωτοπόρους, που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας με το σερί μηδέν παθητικό.

Η αμυντική τακτική των γηπεδούχων λειτούργησε όπως θα έπρεπε και τον Αθανασόπουλο να “κατεβάζει στην κυριολεξία ρολά”, δεν επέτρεψε τους κοζανίτες που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων να παραβιάσουν την εστία του.

Ωστόσο η ομάδα του Πυρσού έκανε πρώτη τη μεγάλη ευκαιρία ώστε να ανοίξει το σκορ στο 26′, όταν την κεφαλιά του Ρόβα, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκαραβέλης σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζηνόβιο και τον Τζερεμέ να μην μπορούν να πλασάρουν στην εστία του Αθανασόπουλου και τον Ντεμιράι με διπλή προσπάθεια να σουτάρει άουτ (δείτε video).

Με το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε έκταση, με τους παράγοντες των ομάδων να ηρεμούν την κατάσταση.

Video από το matiesstasport.blogspot.gr


Πυρσός Γρεβενών (Μαυροδήμος): Αθανασόπουλος, Γεωργίου (68′ Δούμας ), Θεοχαράκης, Κοτζατίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Χερίδης (60′ Μπόζιαρης Π.), Μπόλλος (76′ Κουτσομήτρος), Ρόβας, Κοσμίδης, Μπόζιαρης Κ..

Κοζάνη (Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουλουκίδης (61′ Τσικόπουλος), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι (64′ Τζερεμές), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος (88′ Τρυφωνίδης).

Διαιτητής:
Πουλημάς, Στόικος, Κατσούρης (Κέρκυρας)

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.