Ο Ατρόμητος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κέρκυρας επικρατώντας 2-0 στο γήπεδο του Περιστερίου, σε αγώνα για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με τον Φυτανίδη, ενώ στο 31΄ ο Ταυλαρίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου και προσπάθησε να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς, απέναντι την ουραγό, μαζί με την ΑΕΚ, Κέρκυρα.

Από την πλευρά τους οι Φαιακες ήταν κλεισμένοι στην άμυνά τους προσπαθώντας να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να βρουν ελεύθερους διαδρόμους. Όλα αυτά μέχρι το 26΄ όταν ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ σχεδόν από την τελική γραμμή, ο Επστάιν με μια υποδειγματική εκτέλεση, βρήκε τον Φυτανίδη, που βρέθηκε στην μικρή περιοχή, νίκησε τους όλους τους αντιπάλους του, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού η πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Πέντε λεπτά αργότερα μετά από ένα ακόμη εξαιρετικό κόρνερ του Επστάιν, ο Ταυλαρίδης ακριβώς στο κέντρο της άμυνας, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-0, «λύνοντας» τα πόδια των συμπαικτών του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έχασε σημαντική ευκαιρία να σημειώσει και τρίτο τέρμα στο 59΄ όταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης Επστάιν, έκανε το 1-2 με τον Γιαννούλη, αλλά το σουτ που επιείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Φαιάκων. Στο 84ο λεπτό έκανε και το ντεμπούτο του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου, Φάμπιο, περνώντας στη θέση του Καραγκούνη.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ατρόμητος-Κέρκυρα για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος):
Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο (76΄ Γκαρσία), Επστάιν (86΄ Καραμάνος), Καραγκούνης (84΄ Φάμπιο), Κούτσι

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης (61΄ Ηλιάδης), Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης (71΄ Σιμώσης), Λεόν (85′ Διαμαντόπουλος), Έντερ, Κρητικός, Τσουμάνης, Γκούμας, Μπάρκογλου.

ΔΟΛ, & ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.