Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το 2013, ο Άρης κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αγώνα για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με τον Αγγελούδη, για να ισοφαρίσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 42′ με τον Ντούνη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Αγκάνθο στο 79′.

Οι ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση με αρκετή διάθεση, ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του άλλου.

Έτσι κύλησε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ενώ στο 19΄ ο Οκόγιε του Πανιωνίου αν και θα μπορούσε να πασάρει, επέλεξε να κάνει ένα μακρινό σουτ που δεν απείλησε τον Βελλίδη.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29΄ οι γηπεδούχοι εκμεταλεύτηκαν τα αρκετά λάθη της άμυνας του Πανιωνίου και άνοιξαν το σκορ.

Ο Αγγελούδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Περιστερίδη στο ύψος της μικρής περιοχής, δοκίμασε το σουτ, αρχικά ο Περιστερίδης απέκρουσε τη μπάλα στο τετ-α-τετ, ωστόσο στο ριμπάουντ της φάσης και πάλι ο Αγγελούδης δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τρία λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 42΄ ο Ρόκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βελλίδης έκανε λάθος εκτίμηση στην έξοδο και ο Ντούνης εκμεταλλευόμενος το λάθος του γκολκίπερ του Άρη έκανε το 1-1 σε κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, οι παίκτες του πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα. Στο 69ο λεπτό ο Περιστερίδης ανέτρεψε καθαρά τον Αγκάνθο μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Οικονομόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, και ο ουσιαστικά ανέτοιμος Αγκάνθο στην καρδιά της περιοχής έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αρης – Πανιώνιος για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καζναφέρης, Τσουκάνης (πάγκο), Μαργαρίτης – Ρόκας, Σάμαρης, Ντούνης, Κολοβός

ΆΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγγελούδης (65΄ Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (55΄ Αγκάνθο), Μαργαρίτης, Σουνάς (66΄ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης, Κοέλιο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (83΄ Καμπάνταης), Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε (69΄ Παναγιωτούδης), Κολοβός

 

ΔΟΛ, & ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.