«Καθάρισε» ο παλιόςΟι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ είναι το μέλλον, αλλά ακόμα οι παλιοί «καθαρίζουν» όταν αρχίζουν τα ζόρια.

Με κορυφαίο και σκόρερ με απευθείας χτύπημα φάουλ τον Λίνο, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, 1-0 τον Λεβαδειακό στην μισοάδεια Τούμπα.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή του ο «Δικέφαλος του Βορρά», χρειάστηκε το τέρμα του Βραζιλιάνου στο 69’ για να κάμψει την αντίσταση των Βοιωτών.

Αξιόμαχοι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι, «λύγισαν» στο β’ κι έχασαν το σερί νικών (είχαν 4/4).

Η φόρμα των δύο ομάδων ήταν «οδηγός» για το πώς θα ξεκινήσουν το παιχνίδι. Από τη μία ο ΠΑΟΚ με τρεις γκέλες στην πλάτη κι ισάριθμες εμφανίσεις που δεν ήταν πειστικές κι ο Λεβαδειακός φορτσάτος, με ένα σερί τεσσάρων νικών. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά χωρίς να φέρει σε δύσκολη θέση τον Χακόμπο που είδε τις προσπάθειες των Πόι και Μάρτινς να περνούν δίπλα από την εστία του. Στο ίδιο χρονικό διάστημα ο «Δικέφαλος» έδειξε το κακό του πρόσωπο.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα όμως άρχισε να ισορροπεί και να βγαίνει πιο ζωηρά -αν και χωρίς πλάνο- στην επίθεση. Ο Φωτάκης …πρωταγωνίστησε στις μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες, στην πρώτη περίπτωση με την προβολή του να περνάει άουτ και στην δεύτερη να μην μπορεί με τέτοια απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Σαλπιγγίδη. Ο Κάτσε ήταν ο γνωστός Κάτσε που προσπαθούσε για δύο, όμως η ομάδα δεν πήρε τις ατομικές ενέργειες που περίμενε από τους υπόλοιπους. Όπως τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και μια συνεργασία των δύο, ο Κλάους βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη, που είπε «όχι» με την επέμβασή του. Σε καλή μέρα δεν ήταν ούτε ο Ρομπέρ κι έτσι ο Δώνης έριξε στο παιχνίδι τον Λόρενς. Και πάλι όμως η λύση δεν ήρθε ούτε από τους συνήθεις υπόπτους, ούτε από τους πιο νέους της ομάδας. Η λύση ήρθε από τον Λίνο, που όταν άρχισε να ζορίζει η κατάσταση το πήρε πάνω του και με απευθείας χτύπημα φάουλ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο κορυφαίος κι αποθεώθηκε κατά την αλλαγή του.

Μια νίκη πάντως που έχει αξία για τον ΠΑΟΚ επειδή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρία ανεπιτυχή, έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες στην Τούμπα (6 νίκες, μια ισοπαλία με τον ΟΣΦΠ). Αντιθέτως δεν κατάφερε να προσφέρει μια πειστική εμφάνιση, έστω στις λίγες χιλιάδες των φίλων του που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Λίνο (81’ Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (58’ Λόρενς), Σαλπιγγίδης (87’ Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Παναγιωτούδης, Πέλκας.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι (54’ Ρομέου), Ακόστα (83’ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Βασιλείου (79’ Μίλιεβιτς).

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος.

Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί: Γκάγκας, Δημητριάδης
Γήπεδο: Τούμπα

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.