Δύο φορές προηγήθηκε ο Ατρόμητος, δύο φορές ισοφάρισε ο ΟΦΗ, όμως στο 89′ ο Μπρίτο έδωσε τη νίκη με 3-2 στους Περιστεριώτες, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Τα υπόλοιπα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Σκόνδρας (12′), Καραμάνος (63′) και των φιλοξενούμενων οι Περογαμβράκης (21′), Κουτσιανικούλης (87′). 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς. Στο 12′ και από μπαλιά του Δημούτσου, ο Σκόνδρας με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0.

Ομως στο δεκάλεπτο (21′) ισοφαρίστηκαν, όταν από κάθετη πάσα του Λαμπρόπουλου, ο Περογαμβράκης πλάσαρε εύστοχα κι έκανε το 1-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός του Ατρομήτου έπεσε και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος στο β’ ημίχρονο (50′), πάλι με τον Περογαμβράκη, που σε σέντρα του Μονιάκη και από καλή θέση, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Ομως ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 63′, όταν ο Μπρίτο σούταρε, ο Γουναρίδης δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο επερχόμενος Καραμάνος την έστειλε στα δίχτυα. Κι ενώ το ματς κυλούσε μονότονα μέσα στη βροχή, τα τελευταία λεπτά «πήρε φωτιά».

Στο 87′ ο Κουτσιανικούλης πήρε την μπάλα από τον Παπάζογλου και ισοφάρισε, αλλά δύο λπετά αργότερα ο Μπρίτο έκανε το 3-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90′ Μονιάκης (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σουμπίνιο, Καραγκούνης, Καραμάνος, Επστάιν – Σόουζα, Ζορμπάς, Σαρ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Επστάιν, Σουμπίνιο (68′ Ιγκλέσιας), Καραγκούνης (77′ Μπέλιτς), Κούτσι (55′ Καραμάνος), Δημούτσος.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν (78′ Ζορμπάς), Σαρ, Μονιάκης, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουρδάκης (46′ Ζαχαράκης), Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (67′ Κουτσιανικούλης), Σόουζα, Περογαμβράκης.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.