ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ελεύθερος με διακανονισμό ο Αντώνης Γλου της γνωστής εταιρείας GlouΕλεύθερος αφέθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Γλου, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη για οφειλές προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, που οφείλει στο Δημόσιο συνολικό ποσό ύψους 765.334,23 ευρώ, παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα, έκανε διακανονισμό και αφέθηκε ελεύθερος.

Το όνομα του 52χρονου Αντώνη Γλου ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των επιχειρηματιών -της μόδας και όχι μόνον- που το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει στα… δίχτυα του ΣΔΟΕ λόγω οφειλών προς το Δημόσιο. Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί ονόματα όπως ο Λάκης Γαβαλάς, η Φάννυ Κάτσου της Fena και πολλοί άλλοι.

Γνωστός από τους εμπορικούς, επιχειρηματικούς, αλλά και κοσμικούς κύκλους, ο Αντώνης Γλου -όπως και ο αδερφός του Γιώργος- αποτελούσαν ένα από τα «success stories» του τομέα ένδυσης και υπόδησης της Ελλάδας.

Η ιστορία του Ομίλου Glou ξεκίνησε από το 1985, όταν η οικογένεια Γλου ίδρυσε το πρώτο της κατάστημα στον Πειραιά, που εγκαινίασε την ενασχόληση της οικογένειας με την εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών. Η επιτυχία που σημείωσε το κατάστημα του Πειραιά οδήγησε στη δημιουργία 7 νέων καταστημάτων μέσα στο 1992.

Λίγο αργότερα, το 1994, η εταιρεία ασχολήθηκε με τη χονδρική διάθεση αθλητικών ενδυμάτων και ειδών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, ο Ομιλος σήμερα διαθέτει 42 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Παράλληλα διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσωπεία γνωστών εταιρειών (brands).

Η ύφεση που έπληξε το λιανεμπόριο «βρήκε» τον Ομιλο Γλου σε φάση ανάπτυξης και νέων επενδύσεων. Το εκρηκτικό μείγμα που δημιούργησε η αύξηση του κόστους των πωλήσεων και η μείωση της κατανάλωσης προκάλεσε γερό πλήγμα στην αλυσίδα. Τον τελευταίο καιρό ήταν κοινό μυστικό ότι ο Ομιλος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Εκτός από τον κ. Γλου, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε το τελευταίο τριήμερο στην Αττική, στη σύλληψη πέντε ακόμη ατόμων για χρέη προς το Δημόσιο.

 

www.imerisia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.