Προηγήθηκε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς στη Νέα Ερυθραία – άρπαξαν διά της βίας το όχημα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που βρέθηκε στον δρόμο τους

Ανθρωποκυνηγητό στο Κρυονέρι για τον εντοπισμό τεσσάρων κακοποιώνΣε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας σε δασική περιοχή του Κρυονερίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων κακοποιών οι οποίοι τα ξημερώματα της Παρασκευής επιχείρησαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και κλιμάκιο της ειδικής κατασταλτικής αντιτρομοκρατικής μονάδας.

Όπως έγινε γνωστό στις 03:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής οι τέσσερις δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν μονοκατοικία στην οδό Παπαναστασίου στην Νέα Ερυθραία.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αμεση Δράση.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους οι κακοποιοί ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Λίγο αργότερα στη διασταύρωση της λεωφόρου Θησέως με την οδό Αντιγόνης στην Εκάλη ακινητοποίησαν το τζιπ που οδηγούσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίον εξανάγκασαν να κατέβει από το όχημα και το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Ακολούθησε νέα καταδίωξη και νέα ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς. Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να έχει ανατραπεί σε δασική περιοχή στο Κρυονέρι, όπου εστιάζονται οι έρευνες των αστυνομικών αυτή την ώρα.

Βυθούλκας Διονύσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.