Ο Αστέρας Τρίπολης διατήρησε το απόλυτο νικών στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου και τον υποσκέλισε στη βαθμολογία, «πιάνοντας» (προσωρινά τουλάχιστον) τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση. Ο Ντε Μπλάσις μόλις στο 1ο λεπτό και ο Ουσέρο με πολύ ωραίο γκολ στο 39΄ ήταν οι σκόρερ της αρκαδικής ομάδας, ενώ οι «κυανέρυθροι» μείωσαν στο 82′ με τον Κολοβό.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Φραγκουλάκη να κάνει ωραία προσπάθεια από αριστερά και να γυρίζει τη μπάλα, εκεί όπου ο Ντε Μπλάσις δεν δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε τον έλεγχο του ματς, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ αντίθετα ο Αστέρας απείλησε στο 36΄ με κεφαλιά του Γκάμπριελ (άουτ) και τελικά διπλασίασε τα τέρματά του στο 39΄ με εξαιρετικό σουτ του Ουσέρο έξω από την περιοχή, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ο Ναβάρο βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμη μία καλή φάση για τον Αστέρα, όμως ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το σουτ του Ντε Μπλάσις. Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» προπάθησαν να μειώσουν και να ξαναμπούν στο ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε με τον Σάμαρη στο 61΄ (απέκρουσε ο Φούλοπ), ούτε με τον Αραβίδη στο 63΄ (πλασέ άουτ), ενώ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το τρίτο γκολ στο 65΄, με την κεφαλιά του Μπαρτολίνι που απομάκρυνε στη γραμμή ο Ρόβας. Κι ενώ το ματς κυλούσε… ήρεμα, ένα μακρινό σουτ του Κολοβού στο 82΄ νίκησε τον Φούλοπ, «έγραψε» το 2-1 και έδωσε ελπίδες στον Πανιώνιο. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και υποχώρησαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Κίτρινες: Φραγκουλάκης, Ουσέρο, Φούλοπ – Ρόκας, Ντούνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι (73΄ Αλβάρες), Σανκαρέ, Φραγκουλάκης, Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (88΄ Μπακασέτας), Γκάμπριελ (69΄ Κουρμπέλης), Ναβάρο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Ντούνης (46΄ Κολοβός), Ρόβας (70΄ Κουλουχέρης), Αυλωνίτης, Γουνδουλάκης, Οκόγιε, Σάμαρης (76΄ Καμπάνταης), Αραβίδης

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.