Τακου-νίκη!Με χάιλαϊτ του παιχνιδιού το εκπληκτικό γκολ του Ζησόπουλου με τακουνάκι, ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και στα γκολ (μετά από ενάμιση μήνα) επικρατώντας με 2-1 του Άρη. Καλύτεροι οι Βοιωτοί, που δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Γκέσιου στο 49’, έδωσαν τέλος στο καλό σερί της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Κανούλας ισοφάρισε προσωρινά (40’) προτού ο Βασιλείου (43’) ξαναβάλει τον Λεβαδειακό στην θέση του οδηγού.

Η αρχή του παιχνιδιού δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα επιθετικές, με τον Ροτζέριο να έχει την πιο απειλητική στιγμή στο 19’, όταν πέρασε δύο παίκτες αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο.

Στο 22’ η εικόνα του ματς άλλαξε. Ο Πόι μπήκε στην περιοχή από δεξιά και αφού «άδειασε» με όμορφο τρόπο τον αντίπαλό του, σέντραρε για τον Ζησόπουλο, που κάνοντας ένα πανέμορφο τακουνάκι πάνω στην κίνηση, έγραψε το 1-0 για την ομάδα το Γιώργου Παράσχου.

Η αριστερή πλευρά του Άρη είχε προβλήματα με τον Πόι να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις από εκεί.

Παρόλα αυτά στο 40’, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κανούλα. Ο Καπετάνος εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο κάτω από την σέντρα, ο Νταμαρλής γύρισε την μπάλα με κεφαλιά στο δεξί δοκάρι του Κυριακίδη με τον Κανούλα να νικά τον τερματοφύλακα των Βοιωτών με δεύτερη προσπάθεια.

Τα προβλήματα στην άμυνα των «κιτρίνων» συνεχίστηκαν όμως και ως αποτέλεσμα ήταν ο Λεβαδειακός να ανακτήσει το προβάδισμά του στο 43’. Η άμυνα του Άρη έχασε τρεις διαδοχικές κεφαλιές και ο τελικός αποδέκτης της μπάλας βασιλείου, έγραψε το 2-1 του ημιχρόνου.

Η αποβολή του Γκέσιου στο 49’, άλλαξε την εικόνα του
Ματς. Ο Άρης οπισθοχώρησε και προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα αλλά ο Λεβαδειακός έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες με Κόρμπο και Πόι, στους οποίους αρνήθηκε το γκολ ο Βελλίδης.

Το δοκάρι του Ροτζέριο στο τρίτο λεπ΄το των καθυστερήσεων θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στη ν΄κη των Βοιωτών, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως μετά την λήξη.

Έτσι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επέστρεψε στις νίκες αλλά και στα γκολ, μετά τις 22/9 (3-0) τον Πανιώνιο.
Tα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Αρης για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Γεωργίου, Μίλιεβιτς (Ρομέου 74’), Ζησόπουλος, Βασιλείου (Μαχαίρας 89’), Πόι, Μάρτινς, Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος (Νικολακάκης 84’)

Αναπληρωματικοί: Κασμερίδης, Λισγάρας, Μπουντόπουλος, Ντε Μπρίτο

Άρης (Πασσιαλής-Μπουγιουκλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (Αντωνιάδης 65’), Καπετάνος (Τριανταφυλλάκος 85’), Γκέσιος, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Κανούλας (Τσουκάνης 80’), Νταμαρλής, Ψυχογιός

Αναπληρωματικοί: Διούδης, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Σουνάς

Αλέξης Περδίκης

Τα επόμενα παιχνίδια της αγωνιστικής:
Κυριακή 11 Νοεμβρίου
Ατρόμητος – Πανιώνιος 15:00
ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 17:15
Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 17:15
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 19:30

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου
Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 19:30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.