Μετά από πολλά χρόνια η επίλυση των οικονομικών προβλημάτων

Moody's: Ανοικτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώΗ έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ παραμένει υπαρκτός κίνδυνος για την Ευρωζώνη και εάν επιβεβαιωνόταν θα δημιουργούσε ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός, εκτιμά ο Υβ Λεμέ, Γενικός Διευθυντής της Moody’s Investors Service.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg ο Γενικός Διευθυντής της Moody’s αποσαφήνισε πως οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δίνουν περισσότερο χρόνο στους πολιτικούς, ξεκαθάρισε δε πως η οριστική επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της Ευρώπης θα έλθει μετά από πολλά χρόνια, καθώς δεν υπάρχει καμία γρήγορη λύση.

Για την Ισπανία σημείωσε ότι οι προοπτικές ανάπτυξης της θα αποτελέσουν το κλειδί για το μέλλον της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας.

Τέλος, προανήγγειλε πως η Moody’s Investors Service σε λίγες εβδομάδες θα δημοσιοποιήσει την αξιολόγησή της για τη Γαλλία.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.