Ξεκινάει διακανονισμούς…
Ως ειλημμένη απόφαση χαρακτήρισε ο Δημήτρης Βιντιάδης την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής. Ο Έλληνας εφοπλιστής μιλώντας εξ ονόματος της οικογένειάς του αλλά και των συνεταίρων του ξεκαθάρισε ότι μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου που διενεργήθηκε, θα κατατεθεί άμεσα η πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο, πληρώνοντας ένα ποσό πάνω από 10.000.000 ευρώ και λύνοντας άμεσα το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Βιντιάδης και Κιθ Χάρις θέλουν να εκμεταλλευτούν το ρευστό που θα βάλουν στα ταμεία της ΑΕΚ πετυχαίνοντας καλύτερους διακανονισμούς με τους πιστωτές, μία παρόμοιο κίνηση που «τρέχει» ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Βιντιάδης και Χάρις επέλεξαν να το κάνουν πριν ολοκληρώσουν την εξαγορά και σίγουρα η επιτυχία τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του «ντιλ».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Βιντιάδη:

«H-SAP HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD

Αθήνα, 09/11/2012

Η επιθυμία της οικογένειάς μας και των συνεργατών της να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένη.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση με όλους τους πιστωτές της ομάδας για τη συμφωνία διευθέτησης όλων των υποχρεώσεών της και ευελπιστούμε ότι όλοι θα δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παραμέτρους της προσφοράς μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

Μέχρι τότε, ζητάμε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.

Δημήτρης Βιντιάδης».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.