Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Moody’s: Ανοικτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

9 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μετά από πολλά χρόνια η επίλυση των οικονομικών προβλημάτων

Moody's: Ανοικτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώΗ έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ παραμένει υπαρκτός κίνδυνος για την Ευρωζώνη και εάν επιβεβαιωνόταν θα δημιουργούσε ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός, εκτιμά ο Υβ Λεμέ, Γενικός Διευθυντής της Moody’s Investors Service.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg ο Γενικός Διευθυντής της Moody’s αποσαφήνισε πως οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δίνουν περισσότερο χρόνο στους πολιτικούς, ξεκαθάρισε δε πως η οριστική επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της Ευρώπης θα έλθει μετά από πολλά χρόνια, καθώς δεν υπάρχει καμία γρήγορη λύση.

Για την Ισπανία σημείωσε ότι οι προοπτικές ανάπτυξης της θα αποτελέσουν το κλειδί για το μέλλον της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας.

Τέλος, προανήγγειλε πως η Moody’s Investors Service σε λίγες εβδομάδες θα δημοσιοποιήσει την αξιολόγησή της για τη Γαλλία.

ΔΟΛ

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, 2012 at 21:11 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply