http://3.bp.blogspot.com/-wPLNkaRgfb4/UJewmEfZgwI/AAAAAAABEoQ/BSIR1BlqMIY/s1600/DSC07488.JPGΤο Σάββατο 3/11/2012 ο πρόεδρος του σωματείου της εξωτερικής φρουράς του Καταστήματος κράτησης Γρεβενών Τραπέζας Δημήτριος και τα μέλη Βούκιας Κων/νος, Ντάλας Παντελής και Χάϊδούδης Θεόδωρος επισκέφτηκαν στο πολιτικό του γραφείο τον βουλευτή κ. Κοψαχείλη Τιμολέων.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να εκφράσουν στον εκπρόσωπο της πόλης, τον προβληματισμό τους για θέματα που αφορούν τον τομέα των φυλακών και ειδικότερα της εξωτερικής φρουράς σε τοπικό αλλά και ευρύτερα πανελλαδικό επίπεδο. Η αρνητική εξέλιξη που φαίνεται να λαμβάνουν ζητήματα καίριας σημασίας για τον κλάδο, έχουν φέρει τους εργαζόμενους σε κατάσταση αγανάκτησης, που αντί να δουν κάποια πρόοδο, αντίθετα διαπιστώνουν πως απαξιώνονται από την αδυναμία της πολιτείας να δώσει λύσεις θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του χώρου και την αυτονομία της υπηρεσίας.

http://4.bp.blogspot.com/-fiHamMlBcwU/UJewlbk3cSI/AAAAAAABEoI/E6GzRlqmry4/s1600/DSC07487.JPG

Ο κ. βουλευτής αφού άκουσε τους εκπρόσωπους των εργαζομένων προσεκτικά, συμφώνησε με τις θέσεις τους και υποσχέθηκε πως με τον ιδιαίτερο ρόλο που του έχει ανατεθεί για τα ζητήματα αυτά, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει δίνοντας μαζί τους ραντεβού σε λίγες μέρες ξανά καθώς αναμένονται εξελίξεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΔΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.