Με σκόρερ τον Αραβίδη ο Πανιώνιος νίκησε και στην Κομοτηνή

Μετά από ένα ωραίο ματς ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό με 2-1 σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18′ με τον Αραβίδη για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 59′ με τον Μουνάφο.

Τελικά ο Αραβίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 87′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Πανθρακικός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 6ο λεπτό, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Αθανασιάδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Κολοβός βρέθηκε μόνος απέναντι από την εστία του Πανθρακικού, ο Αθανασιάδης βγήκε τον ανέτρεψε και χωρίς να υπάρχει άλλος αμυντικός, ο διαιτητής του αγώνα του έδειξε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.

Οι Νεοσμυρνιώτες εκμεταλλεύτηκαν σχετικά σύντομα το αριθμητικό τους πλεονέκτημα όταν στο 18ο λεπτό, μετά από πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών του, ο Αραβίδης πρόλαβε τον Αντίλοβιτς και έκανε από κοντά το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανθρακικός έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σαρακατσάνος έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, ο Περιστερίδης έκανε πολύ κακή έξοδο και τελευταία στιγμή ο Ρόβας πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα.

Στο 51ο λεπτό ο Κολοβός πραγματοποίησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αντίλοβιτς. Αν ο Πανιώνιος σε εκείνο το σημείο έκανε το 0-2 τα πράγματα θα γινόντουσαν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους.

Όμως οκτώ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 59΄, ο Κυβελίδης (που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο) τράβηξε πάνω του τρεις παίκτες και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μουνάφο, ο οποίος πλάσαρε τον Περιστερίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, ο Πανθρακικός πίεζε τον Πανιώνιο για ένα δεύτερο τέρμα. Όλα αυτά μέχρι το 87΄, όταν ο Αραβίδης πήρε δικαιωματικά τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα.

Ο «κυανέρυθρος» μεσοεπιθετικός πήρε την μπάλα στα αριστερά της περιοχής των γηπεδούχων, επιχείρησε ένα σουτ στην αντίθετη γωνία, η μπάλα βρήκε σε έναν αμυντικό του Πανθρακικού και κατέληξε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Κόκκινη : 6′ Αθανασιάδης
Κίτρινες : Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος – Αυλωνίτης, Κούρος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76΄ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46΄ Κυβελίδης), Λουσέρο (8΄ Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76΄ Ρόκας), Σάμαρης (67΄ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89΄ Ανδράλας), Αραβίδης, Οκόγε

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.