Όλα μηδέν στο ματς του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν ο Λεβαδειακός και ο Αστέρας Τρίπολης στη Λιβαδειά, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και διατήρησε την υπεροχή, ωστόσο ήταν εντελώς ανούσια, αφού αδυνατούσε να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Έτσι, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες κι αυτές κυρίως με κάποια μακρινά σουτ, που δεν ανησύχησαν τον Φούλοπ.

Από τη δική του μεριά, ο Αστέρας είχε σωστή αμυντική διάταξη, όμως δεν είχε επιθετική δραστηριότητα κι έτσι το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς ρυθμό, το ματς ήταν κακό και σε πολλές περιπτώσεις σκληρό με αρκετά φάουλ.

Στο β’ ημίχρονο το μάτς άνοιξε λίγο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες φάσεις, όπως στο 59′ το σουτ του Σανκαρέ που απέκρουσε με δυσκολία ο Κυριακίδης και στο 67′, όταν από πάσα του Ροτζέριο, ο Πόι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Φούλοπ.

Προς το τέλος οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πιέσουν για να πάρουν τη νίκη, όμως δεν το κατάφεραν κι έτσι η λήξη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το «στείρο» 0-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κόρμπος – Φορμίκα, Περόνε, Μπερτολίνι, Καρντάσιο, Ράγιος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα (68′ Μπουντόπουλος), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο (80′ Μαχαίρας), Πόι, Βασιλείου (72′ Μπρίτο), Ζησόπουλος, Γεωργίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο 989′ Φραγκούλης), Ναβάρο (56′ Καρντάσιο), Αλβάρεζ, Ράγιος, Περόνε, Ντε Μπλάσις (67′ Καλαντζής).

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.