Σχεδίαζε να μαγειρέψει γυναίκες

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/2F60885E38EE2683FDF39B87A4AB6382.jpgΈνας αστυνομικός που υπηρετεί στη Νέα Υόρκη συνελήφθη επειδή σχεδίαζε να απαγάγει γυναίκες, να τις βιάσει και στη συνέχεια να μαγειρέψει και να φάει τμήματα του σώματός τους. Ο Γκιλμπέρτο Βάλε κρατείται χωρίς εγγύηση, κατηγορούμενος για συνωμοσία, για απαγωγή και παράνομη χρήση των αρχείων της αστυνομίας.

Ομοσπονδιακοί αστυνομικοί έμαθαν τα σχέδια του Βάλε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν αυτός συζήτησε λεπτομέρειες του σχεδίου με έναν άγνωστο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων στον υπολογιστή του σπιτιού του.

Η σύζυγός του Καθλίν που βρισκόταν σε διάσταση με τον αστυνομικό, επικοινώνησε με την αστυνομία, λέγοντας ότι ανακάλυψε ανησυχητικά στοιχεία στον υπολογιστή του.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε το FBI στον υπολογιστή, βρέθηκαν τα μηνύματα, τα οποία είχε αφήσει ο κατηγορούμενος σε φετιχιστικό chatroom με ανθρώπους εκτός ΗΠΑ.

«Σκεφτόμουν να δέσω το σώμα της σε κάποιου είδους συσκευή. Να τη μαγειρέψω σε σιγανή φωτιά, να την κρατήσω ζωντανή όσο το δυνατόν περισσότερο» έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του στο οποίο ανέφερε ότι είχε γνωρίσει ένα πιθανό θύμα.

Είχε προτείνει, μάλιστα, να απαγάγει μία γυναίκα για λογαριασμό κάποιου άλλου: «Με 5.000 δολάρια είναι δική σου» είχε γράψει σε μήνυμα.

Στον υπολογιστή του κρατούσε αρχεία με πληροφορίες για περισσότερες από 100 γυναίκες.

Ο 28χρονος άνδρας χρησιμοποιούσε τα αρχεία της αστυνομίας για να συλλέξει πληροφορίες για τα πιθανά θύματά του.

Οι συνήγοροί του αναφέρουν ότι τα σχέδια αποτελούσαν «σεξουαλικές φαντασιώσεις» και ότι δεν είχαν γίνει ποτέ πραγματικότητα.

Ο δικαστής Χένρι Πίτμαν δήλωσε ότι οι κατηγορίες κατά του αστυνομικού «είναι πολύ ανησυχητικές». Την ίδια ώρα, ο 28χρονος καθόταν σιωπηλός.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.