Τη μεγαλύτερη σε σκορ εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του ακόμα και από την εποχή της Α’ Εθνικής κατηγορίας, πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με σκόρερ τους Ιλιτς (9′), Τσουκαλά (44′) και Κοροβέση (73′).

Ενα τραγικό λάθος του Αντίλοβιτς, που δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στη σέντρα του Ιλιτς, διαφοροποίησε τα δεδομένα του αγώνα. Στο 9′ το σκορ έγινε 0-1 κάτι που ασφαλώς ανάγκασε τους δύο προπονητές να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Ο Σάββας Παντελίδης είδε να «βγαίνουν» τα σχέδιά του για γρήγορη ισοφάριση, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι.

Ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Μουνάφο στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε τη «βούλα», όμως ο Φεγκρούς απέκρουσε εξαιρετικά την εκτέλεση του Βαϊρουά. Από αυτές τις δύο φάσεις φάνηκε ότι σήμερα τίποτα δεν «πήγαινε» για τον Πανθρακικό. Το σκηνικό της κακοδαιμονίας των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε με ακόμα ενα γκολ σε σημείο που από τους προπονητές χαρακτηρίζεται ως το πλέον κρίσιμο: ακρίβως στο 45′! Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ιλιτς τροφοδότησε τον Τσουκαλά κι αυτός από κοντά έγραψε το 0-2.

Δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι ουσιαστικό σ΄αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο το τελικό σκορ. Φιλότιμες οι προσπάθειες του Λεωνίδα Κυβελίδη να μειώσει για να ξαναβάλει την ομάδα του στον αγώνα. Μάταια, όμως. Ο “Αγιαξ” σφράγισε τον σημερινό θρίαμβο με τον Κοροβέση να πλασάρει από κοντά τον Αντίλοβιτς και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 73΄.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες:
Χρήστου – Βίλα, Οικονόμου, Πάντος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης):
Αντίλοβιτς, Μελίσσης (46΄ Κυβελίδης), Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Βαϊρουά (74΄ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Οικονόμου (54΄ Κεϊτά), Μιχαήλ, Βίλα, Λίλα, Γεωργίου (67΄ Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς, Ίλιτς (81΄ Γιάκος), Κοροβέσης.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.