Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ατρόμητος και Λεβαδειακός, σε μία αναμέτρηση, που διεξήχθη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και θα… ξεχαστεί πολύ γρήγορα, καθώς έληξε χωρίς τέρματα, αλλά κυρίως χωρίς να παιχτεί καλή μπάλα.

Οι παίκτες του Μπάγεβιτς πήραν τον έλεγχο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά. Ομως η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες του Ατρομήτου να σταματούν στο ύψος της περιοχής του Κασμερίδη.

Στο 5ο λεπτό, ο Σουμπίνιο βρέθηκε σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 14′ ο Κόρμπος δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για τον Ιτάνζ. Στην συνέχεια, ο ρυθμός της αναμέτρησης, έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοποιημένοι από το «μηδέν» και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να φανού επικύνδυνοι για την εστία των Βοιωτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, παρά τις εσωτερικές αλλαγές του Μπάγεβιτς. Μάλιστα στο 58′ ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της περιοχής. Επτά λεπτά αργότερα, ο Καραμάνος έδωσε την μπάλα στο Εσπτάιν, ο οποίος την έστειλε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κασμερίδη.

Στην συνέχεια κι ενώ απέμεναν περίπου 25 λεπτά, ο Ατρόμητος πίεσε περισσότερο, αλλά ο τρόπος ανάπτυξης των γηπεδούχων αποδείχθηκε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, κράτησαν με σχετική άνεση ανέπαφη την εστία του Κασμερίδη.

Διαιτητής: Κουκουλάκης

Κίτρινες: Κασμερίδης, Μεντί, Ακόστα, Ιγκλέσιας, Χοσέμι, Φυτανίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο (85` Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Σουμπίνιο, Κούτσι (73` Δημούτσος), Μπέλιτς (54` Καραμάνος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Βασιλείου (+90΄ Πινέιρο), Πόι, Μάρτινς (68` Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (84` Μπουντόπουλος).

ΔΟΛ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.