Οι δικαστές κάνουν λόγο για άκαμπτη κυβέρνηση που επιχειρεί μέσω των μέτρων να τους εξαθλιώσει και να τους υποβαθμίσει θεσμικά, ενώ η πρόεδρος της Ένωσης Βασιλική Θάνου, είπε πως “όποιος συστήνει αυτοθυσία πρέπει να την επιδεικνύει πρώτος”.

Οι δικαστές επεσημαίνουν επίσης πως εάν είχαν φορολογηθεί εκείνοι που έπρεπε τότε δεν θα χρειάζονταν επιπλέον θυσίες απο τους Έλληνες πολίτες, ενώ “εκφράζουν την αγανάκτησή τους προς την Πολιτεία, η οποία δεν εξετίμησε την υπεύθυνη στάση, που διαχρονικά επέδειξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, εργαζόμενοι αγόγγυστα κάτω από εξοντωτικές συνθήκες για την ορθή απονομή του δικαίου και αξιώνει απ’ αυτούς περαιτέρω θυσίες, χωρίς η ίδια να τηρεί τη δική της υποχρέωση για ανάλογη προς το λειτούργημά τους μισθολογική μεταχείρισή τους. Δηλώνουν, ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν την υποβάθμιση του λειτουργήματός τους και την επιχειρούμενη υπαλληλοποίησή τους”.

Κλειστές οι ΔΟΥ τη Δευτέρα και την Τρίτη
Κλειστές οι ΔΟΥ τη Δευτέρα και την ΤρίτηΔεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Δευτέρα και την Τρίτη οι ΔΟΥ, οι οποίες το διήμερο αυτό θα παραμείνουν κλειστές λόγω της αναστάτωσης που προκαλεί η κατάργηση δεκάδων Εφοριών.

Οι προθεσμίες που λήγουν Δευτέρα και Τρίτη μεταφέρονται για τους φορολογούμενους, που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, για την ερχόμενη Τετάρτη.

Σημειώνεται ότι από την προσεχή Δευτέρα αναστέλλεται η λειτουργία 49 ΔΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.