Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής στην Κύπρο

Στο Αττικό Νοσοκομείο o υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης ΡουπακιώτηςΣτο Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, μεταφέρθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει το ΒΗΜΑ, ο Αντ. Ρουπακιώτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για να του αφαιρεθεί αιμάτωμα, σύμφωνα με τη διάγνωση των ιατρών του. Η επέμβαση θα γίνει από τον διευθυντή της 2ης νευροχειρουργικής Κλινικής κ. Ευστάθιο Μπογιάτση

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Ιωάννη Τραγάκη

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Ιωάννη ΤραγάκηΚαρδιακό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στην Κύπρο σε αποστολή της Βουλής υπέστη ο Α΄ αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου κ. Ι. Τραγάκης. Συγκεκριμένα υπέστη υπερτασικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης κλιμακίου της ελληνικής Βουλής στη μεγαλόνησο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και για προληπτικούς λόγους, μετά από συστάσεις των γιατρών, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση, αλλά παραμένει στην εντατική για παρακολούθηση. Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης επικοινώνησε με τη σύζυγο του κ. Τραγάκη, ενώ ενημέρωσε και τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά. Στο νοσοκομείο επισκέφθηκαν στον Α’ αντιπρόεδρο, τα παιδιά του, οι υπόλοιποι βουλευτές που μετέχουν στην αποστολή, ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής κ. Γιαννάκης Ομήρου και ο πρεσβευτής της Ελλάδος στη Λευκωσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.