Έχασε την ευκαιρία η Εθνική

Εχασε την ευκαιρία η ΕθνικήΤο τρία στα τρία δεν ήρθε για την Εθνική στον 7ο προκριματικό όμιλο του Mundial του 2014. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στο ντέρμπι κορυφής που έγινε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πλέον αμφότερες οι ομάδες απέκτησαν συγκάτοικο στην πρώτη θέση την Σλοβακία, την οποία αντιμετωπίζει την Τρίτη (16/10) η Ελλάδα στην Μπρατισλάβα!

Η Ελλάδα δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν δεν ήταν άτυχη στις φάσεις με τα δύο δοκάρια των Γκέκα (5′) και Τοροσίδη (33′) ή στο τετ-α-τετ του Σαλπιγγίδη στο 78′. Ωστόσο ήταν τυχερή στη φάση του 24′ με τον Μανιάτη να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Μισίμοβιτς.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα οι 121 συμμετοχές που συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραγκούνης, όντας πλέον μόνος πρώτος ως ρέκορντμαν (αφήνοντας πίσω του τον Ζαγοράκη με 120) αλλά και ο τραυματισμός του Μαλεζά (θλάση στο δικέφαλο η πρώτη εκτίμηση).

www.star-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.