Νοκ άουτ ο Λάζαρος αγωνία για ΤζαβέλλαΔεν λέει να εγκαταλείψει η κακοδαιμονία την Εθνική ομάδα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Τελευταίο “θύμα” της, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που είχε κληθεί λόγω της ασθένειας του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα με οίδημα στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή και τη θέση του να πάρει ο Γιώργος Φωτάκης.

Στο μεταξύ, αγωνία υπάρχει για την κατάσταση του Γιώργου Τζαβέλα, ο οποίος με τη σειρά του κλήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας. Ο αμυντικός της Μονακό υπέφερε από κάποια ίωση τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί κάπως ταλαιπωρημένος. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σε συμπληρωματικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια η κατάσταση του.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA την Παρασκευή (21:45).

Megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.