Η Βέροια έγινε… Ατρόμητος και ισοφάρισε (2-2) στο φινάλε αν και έχανε 0-2 ως το 88′

http://static.doldigital.net/webstatic/464681D3B6DDD6B537C1E84298718B2D.jpgΜετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς, Βέροια και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα της πρώτης, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Καραμάνου (13΄) και Γεωργέα (αυτ. 31΄) ενώ για τους γηπεδούχους, αρχικά μείωσε ο Καφές στο 89′, για να ισοφαρίσει στο 90′ ο Μπαργκάν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και την Βέροια να πιέζει για ένα γρήγορο τέρμα που θα «έλυνε» τα πόδια των παικτών της. Ο Ιωάννου στο 7΄ είδε ένα καλό σουτ του να σταματάει στον Ιτάνζ, ενώ η ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου για τους γηπεδούχους ήρθε στο 12ο λεπτό, όταν μετά από τρομερή επέμβαση του Λόπεζ σε κεφαλιά του Φυτανίδη, κρατήθηκε το μηδέν στην άμυνα του Περιστερίου.

Και επειδή η τύχη παίζει μερικές φορές άσχημα παιχνίδια, αυτή τη φορά για την Βέροια, στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Λαζαρίδης έκανε το γύρισμα σε μια επιθετική κίνηση της ομάδας, ο Καραμάνος βρέθηκε πρώτος στην μπάλα και σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ατρομήτου σε επίσημο παιχνίδι.

Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει, αρχικά με ένα σουτ του Μπαργκάν (17΄), αλλά στο 20΄ έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει. Μετά από εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά του Κόστλι, ο τελευταίος έβγαλε την παράλληλη πάσα και ο Φυτανίδης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για να απομακρύνει στη συνέχεια ο Λαζαρίδης.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι αν μια ομάδα ήταν να σημειώσει ένα τέρμα αυτή θα ήταν η Βέροια, το έκανε, αλλά σε… λάθος τέρμα. Ηταν το 31ο λεπτό όταν μετά από κούρσα του Επστάιν και σέντρα, ο Γεωργέας, προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Βέροια να πιέζει ασφυκτικά τους παίκτες των φιλοξενουμένων. Μάλιστα στο 65ο λεπτό η κατοχή μπάλας ήταν 63%-37% υπέρ των γηπεδούχων. Όμως κάπου εκεί οι παίκτες του Νίκου Καρύδα φάνηκαν να μην έχουν δυνάμεις να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, Μάλιστα ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έχασε δύο καλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με τον Επστάιν στο 69΄ και στο 72΄.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Περιστερίου θα επέστρεφε στις νίκες, η προαναφερθήσα τύχη, “αποφάσισε” να χαμογελάσει στην άλλη πλευρά. Έτσι με τέρματα του Καφέ στο 89΄ (κεφαλιά) και Μπαργκάν στο 90′ μετέτρεψαν το 0-2 σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής:
Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Γιαννούλης, Μπέλιτς, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Σκόνδρας

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Γεωργέας (46΄ Σάντος Μπεζερα), Κάλι, Καλογέρης (59΄ Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (83΄ Μπελον)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο (+90΄ Ταυλαρίδης), Επστάιν, Μπέλιτς (54΄ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (86΄ Καραγκούνης)

 

ΔΟΛ & ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.