Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα…

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στην αρκαδική πρωτεύουσα. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ράγιος (43′) και Περόνε (48′). Μείωσε για την ομάδα της Κρήτης ο Ουντότζι στο 71′.

Μονόλογος των γηπεδούχων ήταν το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να απειλεί διαρκώς την εστία του Φώτη Κηπουρού και να χάνει ευκαιρίες με τους Ράγιος (24′), Ντε Μπλάσις (33′) και Σανκαρέ (36′).

Τελικά πήρε αυτό που δικαιωματικά άξιζε στο πιο κρίσιμο σημείο, λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Από σέντρα του Ουσέρο και κεφαλιά-πάσα προς τα πίσω του Ντε Μπλάσις, ο Ράγιος με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο 43′ και έστειλε την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ακριβώς όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο άρχισε και το δεύτερο. Στο 48′ ο Ναβάρο πέρασε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Περόνε κι ο Αργεντινός με άψογο πλασέ έγραψε το 2-0 δίνοντας πρόωρο τέλος στο ματς.

Η ομάδα των Χανίων δεν ήταν δυνατόν να αντιδράσει σε μειονέκτημα δύο τερμάτων και παρότι μείωσε με έναν πρώην παίκτη του Αστέρα, τον Ουντότζι στο 71′, γνώρισε την πρώτη ήττα της ιστορίας της στη Σούπερ Λίγκα, μετά από τρία διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Κ

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες: Περόνε – Κανακούδης, Αργυρόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης (85΄ Καστέλς), Αλβάρες (57΄ Καρντάσιο), Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (70΄ Φορμίκα), Περόνε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Τζάνης, Κάλαϊτζιτς (52΄ Μιρτσέτα), Αγκιλέρα (51΄ Γκονζάλες), Ουντότζι, Ουκάρ, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος.

Ο Λεβαδειακός έσπασε το ρόδι και το αήττητο του Πανιωνίου με 3-0 στη Λιβαδειά

Ο Λεβαδειακός υποχρέωσε τον Πανιώνιο στην πρώτη εφετινή ήττα του, παίρνοντας τη νίκη στο μεταξύ τους ματε με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με δύο γκολ του Στέλιου Βασιλείου στο 3ο και στο 9ο λεπτό και ένα του Γιώργου Ζησόπουλου στο 17′.

Έτσι, στην 4η αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (είχε μία ισοπαλία και δύο ήττες). Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός αναδειχθεί έστω ισόπαλος με τον Πανθρακικό αύριο στο Καραϊσκάκη, τότε η ήττα αυτή θα σημάνει παράλληλα και την πτώση του Πανιωνίου από το «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με «εκτελεστή» τον Στέλιο Βασιλείου. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Ναπολεόνι έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, με τον Βασιλείου να «πετάγεται» στο ύψος του πέναλτι και να ανοίγει το σκορ. Μετά από έξι λεπτά, ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα του Κόρμπου και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Πανιώνιος όχι μόνο δεν έκλεισε την άμυνά του, αλλά δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 17΄, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Γιώργο Ζησόπουλο. Μετά από δική του κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πανιωνίου, αλλά στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε ξανά στον αμυντικό μέσο του Λεβαδειακού, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Λεβαδειακός είχε και δοκάρι στο 19΄, όταν ο Ναπολεόνι έκανε δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Περιστερίδης ακούμπησε την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο δεξί του δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, σ ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό πάντως. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερνε να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη και ο Λεβαδειακός πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε ισάριθμα γκολ στα πρώτα 17 λεπτά.

Διαιτητής: Σ. Μάνταλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Σπυρόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Παράσχος):
Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (87′ Κουτσόπουλος), Πόι (84′ Μίλιεβιτς), Μάρτινς Ροζέριο (72΄ Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλοχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33΄ Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60΄ Καμπάνταης), Αραβίδης (46΄ Κολοβός), Διαμαντάκος.

ΔΟΛ – ΑΠΕ –  Sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.