Κέρκυρα-Ξάνθη 1-1 (τελικό)Ισόπαλες οι δύο ομάδες 1-1 με την Κέρκυρα να προηγείται στο 58′ με τον Μπάρκογλου και την Ξάνθη να ισοφαρίζει στο 68′.
Για ένα ημίχρονο η αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Ξάνθη έμοιαζε ότι θα ήταν ένα ακόμα κουραστικό απόγευμα στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και το τελικό 1-1 αδικεί τις προσπάθειές τους, καθώς θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Αν κάποια ομάδα θα πρέπει να θεωρεί ότι άξιζε κάτι παραπάνω απο το παιχνίδι, αυτή είναι η Ξάνθη, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58’ από τον Μπάρκογλου, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Η ισοφάριση στο 68’ από τον Μαρκόφσκι ήρθε μόνο σαν επιβεβαίωση των προσπαθειών της.

Στον αντίποδα, η Κέρκυρα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, δείγμα ότι ο Άκης Μάντζιος δούλεψε με τους παίκτες του στην διακοπή και κρατάει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής (64′ Βασιλόγιαννης), Αγρίτης, Μπάρκογλου, Λεόν, Έντερ, Κρητικός (72′ Ηλιάδης), Χάμπλ, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Παπαδήμας, Διαμαντόπουλος, Τσουμάνης,

Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκλέισον, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάνταλος (46′ Βασιλακάκης), Φλίσκας (63′ Μαρίν), Βάλλας, Ντάνι, Ονουάτσι (46′ Πλατέλλας)
Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Καζούμπα, Κομεσίδης, Ράνος

Διαιτητές: Βοσκάκης, Δημόπουλος, Καραϊσαρίδης


www.sport-fm.gr

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.