Δείτε το Trailer της ταινίας

Ξεκινά την Τετάρτη τις προβολές του ο κινηματογράφος της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινοφελούς Έργου Γρεβενών.

Ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης Βάιος Κόραβος, μάς επιφυλάσει μία ευχάριστη έκπληξη με την ταινία «The Amazing Spider-Man».

Πρόκειται για μία ταινία φαντασίας, Αμερικανικής παραγωγής του 2012 σε σκηνοθεσία του Marc Webb.
Ηθοποιοί:
Andrew Garfied, (Spider-Man),Emma Stone (Gwen Stacy),Rhys Ifans(dr Curt-Connors),Martie Sheen, SallyField

Διάρκεια: 136΄

Υπόθεση:
Ο Πίτερ Πάρκερ είναι ένας καθόλου δημοφιλής έφηβος που μεγαλώνει με τον θείο και τη θεία του, καθώς οι γονείς του τον εγκατέλειψαν σε μικρή ηλικία. Ο Πίτερ, όπως συνηθίζουν οι έφηβοι, είναι μπλεγμένος σε υπαρξιακές αναζητήσεις. Εντωμεταξύ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και με τα μυστήρια του έρωτα, που έχει βρει στο πρόσωπο της Γκουέν Στέισι. Κάποια στιγμή, ο Πίτερ ανακαλύπτει μια μυστηριώδη βαλίτσα που ανήκε στον πατέρα του και ξεκινά μια αναζήτηση για να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη με την εξαφάνιση των γονιών του.

H περιπέτεια αυτή θα τον οδηγήσει στο εργαστήριο του Δρ Κερτ Κόνορς, του παλιού συναδέλφου του πατέρα του. Κι όσο ο Spider-Man έρχεται αντιμέτωπος με το alter-ego του Δρ Κόνορς, τον απειλητικό Lizard, ο Πίτερ θα πάρει την μοιραία απόφαση να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να καθορίσει τη μοίρα του ως ήρωας.

Δείτε το Trailer της ταινίας

Οι προβολές έχουν ως εξής:
Τετάρτη 05/09/2012 – ώρα 18 :00 και 20:30
Πέμπτη 06/09/2012 – ώρα 18 :00 και 20:30
Παρασκευή 07/09/2012 – ώρα 18 :00 και 20:30
Σάββατο 08/09/2012 – ώρα 18 :00 και 20:30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.