Τα ευκόλως εννοούμενα…Έχει αλλάξει κατηγορία και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι το ευρωπαϊκό του ταξίδι έχει τελειώσει.

Ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε «σβηστά» 3-0 την Κέρκυρα εντός έδρας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας φτάνοντας τους έξι βαθμούς, «ξεκαθάρισε» ότι τέτοιου… ύψους εμπόδια μέσα στο «σπίτι» του είναι σε θέση να τα ξεπερνά χωρίς πολλά-πολλά.

Με το αυτογκόλ του Χάμπλ στο 60’ και των Περόνε στο 73’ ,Πιπίνη στο 77’ οι γηπεδούχοι σκόραραν, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είδαν το σουτ του Μπακασέτα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο οριζόντιο.

Παθητικοί και χωρίς φαντασία αλλά και ουσία στο δημιουργικό κομμάτι τους οι «Φαίακες» γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στο νέο πρωτάθλημα και είναι ολοφάνερο ότι χρειάζονται σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και πίεσαν για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Με τα λεπτά να περνούν ο Αστέρας αύξησε και άλλο την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες μπροστά στην εστία της Κέρκυρας.

Η μεγάλη φάση για τους Αρκάδες ήρθε στο 28ο λεπτό με το σουτ του Μπακασέτα έξω από την περιοχή να καταλήγει αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στο οριζόντιο πριν απομακρύνουν σε κόρνερ οι φιλοξενούμενοι. Δοκάρι, όμως, είχαν και οι Φαίακες στο 43’ με την κεφαλιά του Μπάρκογλου να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Φούλοπ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν… άλλη περίπτωση για τον Αστέρα, καθώς το σκορ άνοιξε στο 60ο λεπτό με αυτογκολ του Χάμπλ, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ράγιος. Με την αρχή να έχει γίνει τα πράγματα απλουστεύτηκαν για την ομάδα της Τρίπολης, με τον Περόνε στο 73’ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, μετά από τακουνάκι του Ράγιος, με το οποίο τον έβγαλε μόνο του μέσα στην περιοχή. Το τελικό 3-0 έκανε ο Πιπίνης, ο οποίος κινήθηκε σε θέση σέντερ φορ μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Αλβάρες, Μπακασέτας (58’ Ντε Μπλάσις), Ράγιος (80’ Γκαρθία), Ναβάρο, Περόνε(81’ Ντινιωτάκης)

Στον πάγκο: Μπαντής, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Φραγκουλάκης,

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Χάμπλ, Ηλιάδης (63’ Καραμπέτσας), Καραλής, Τσουμάνης (63’ Τσοκάνης), Λεόν, Μπάρκογλου (74’ Αγρίτης)

Στον Πάγκο: Στρατηλάτης, Πετρούσης, Σταμόγιαννος, Διαμαντόπουλος

Άλκης Κακολύρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.