Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη στο παράρτημα Γρεβενών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

29 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 12:00 πμ, ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Γρεβενών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία κ. Δημήτρης Συνδουκάς, καθώς και μέλη του μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η επίσκεψη είχε σαν στόχο την ανταλλαγή απόψεων με τον Προϊστάμενο του Τμήματος εν όψει της πιθανότητας κατάργηση Τμημάτων των ΤΕΙ της χώρας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η κατάργηση Τμημάτων του παραρτήματος Γρεβενών, η συρρίκνωση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και των ΤΕΙ της χώρας γενικότερα, υποβαθμίζει την παρεχόμενη παιδεία και συγχρόνως δημιουργεί προβλήματα στις κοινωνίες της ελληνικής περιφέρειας και ειδικά των ακριτικών περιοχών.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής, ο κ. Κοψαχείλης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΤΕΙ εν όψει της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Τα κυριότερα προβλήματα που αναφέρθηκαν είναι η έλλειψη μόνιμου διοικητικού προσωπικού, η έλλειψη εστίας και χώρου σίτισης για τους φοιτητές σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ.

Ο κ. Κοψαχείλης επισκέφτηκε τα σύγχρονα κτίρια και ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας. Αφού υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει τα προβλήματα στην Κυβέρνηση, και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους, ευχήθηκε στους παρόντες καθηγητές υγεία και πνευματική δύναμη για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Γραφείο Επικοινωνίας
Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Αυγούστου, 2012 at 20:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply