300 στρέμματα δάσους (δρυός και κέδρων) έγιναν στάχτη από τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή(26/8) στην περιοχή του Φελλίου Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm.gr, άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών όπου με 7 οχήματα, 17 Πυροσβέστες και τη συνδρομή πεζοπόρου τμήματος της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κατάφεραν τελικά σήμερα το πρωί μετά από πραγματική μάχη με τις φλόγες να την περιορίσουν .

Στην κατάσβεση βοήθησε ο Δήμος Γρεβενών με την αποστολή μιας υδροφόρας αλλά και χωματουργικών μηχανημάτων και οι κάτοικοι του Φελλίου όπου διέθεσαν τα όποια μηχανήματα στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακόμη στο χώρο βρίσκονται πυροσβέστες και οχήματα για να αποτρέψουν τυχόν αναζωπύρωση ενώ το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο χωριό Δασύλλιο όπου καίει αιωνόβιες βελανιδιές σε σημείο όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από τον δρόμο αλλά και δεν έχει μέτωπο εξέλιξης. Εκεί βρίσκεται πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.