Στο χθεσινό του κήρυγμα από τη Λέσβο τόνισε την ανάγκη ενότητας του λαού

Στην ανάγκη της ενότητας του λαού αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος κατά το κήρυγμά στον εορτασμό στο Προσκύνημα της Παναγίας στην ορεινή Αγιάσο της Λέσβου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών πέραν του θεολογικού του κηρύγματος, που αφορούσε το φιλάνθρωπο πρόσωπο της Παναγίας, σημείωσε την ανάγκη της ενότητας του Ελληνικού λαού προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα πολλά του προβλήματα. «Ας μην περιμένουμε λύσεις από τους ξένους, οι ξένοι πάντοτε κοίταγαν τα δικά τους συμφέροντα» τόνισε ο Αριχεπίσκοπος.

Στη χθεσινή  θεία λειτουργία στο χιλιόχονο προσκύνημα της Αγιάσου στις πλαγιές του Λεσβιακού Ολύμπου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ενώ παρέστησαν ο οικοδεσπότης Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος και ο Μητροπολίτης Ικονίου του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Θεόκλητος. Στον εορτασμό την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.