Σε ποια μέρη θα βρεθούν οι αρχηγοί των κομμάτων

http://www.newsbeast.gr/files/temp/A4C214DF804B8E1327129614C8D96B0C.jpgΕκτός της πόλης θα βρεθεί η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας για να γιορτάσει το Δεκαπενταύγουστο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επέλεξε να εκκλησιαστεί φέτος τον Δεκαπενταύγουστο στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στο Θεοτοκιό, όπου και η ομώνυμη εκκλησία της Μεγαλόχαρης.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος χθες συναντήθηκε με παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ εγκαινίασε δύο εκθέσεις στο κάστρο της Πύρλου και στην οικία του Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, ενώ στα Τρίκαλα πραγματοποιεί οικογενειακές διακοπές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε χωριό του Ρεθύμνου με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα, ενώ η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα παραμένει στην Αθήνα.

Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στη χώρα, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν ο υπουργός Εργασίας και οι υφυπουργοί Παιδείας.

Ειδικότερα, στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα παραστεί ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ι. Βρούτσης.

Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι ο επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμακίου που θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, στην Παναγία της Τήνου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, στον εορτασμό θα παραστεί και ο υφυπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.