Παϊδάκια και περίπατοι αγκαλιά με τη σύζυγό του

http://www.newsbeast.gr/files/temp/C00F45B402572C352D2FDC66A817CFA5.jpg
Στην Πάτμο έκανε φέτος μέρος των διακοπών του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Με σπορ ντύσιμο, με το γνωστό σακίδιο στην πλάτη, το οποίο δεν αποχωριζόταν ούτε σε Συνόδους Κορυφής, έφτασε στο νησί στις 21 Ιουλίου και έμεινε εκεί για 15 ημέρες περίπου, σύμφωνα με την Real News. Μαζί του ήταν η σύζυγός του Άντα. Φιλοξενήθηκε στο εξοχικό σπίτι του επιχειρηματία Τάκη Αθανασόπουλου, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλη την οικογένεια Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν άλλαξε τις συνήθειές του. Έκανε τζόκινγκ και ποδήλατο ενώ ανέβηκε και σε καΐκι προκειμένου να εξερευνήσει και τις πιο απόμακρες παραλίες.

Παρόλο που η βίλα του Τ. Αθανασόπουλου βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του κατέβηκαν πολλές φορές στη Χώρα. Πιασμένοι χέρι χέρι έδειχναν ότι είναι ένα αγαπημένο και χαλαρό ζευγάρι. Δεν είχαν σταθερή επιλογή στα εστιατόρια που γευμάτιζαν δοκίμασαν θαλασσινά αλλά και κρεατικά.

Μάλιστα ο φακός απαθανάτισε τον πάντα προσεχτικό στη διατροφή του πολιτικό να απολαμβάνει παιδάκια σε παραλιακή ταβέρνα. Μετά την Πάτμο ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε έναν προσφιλή για εκείνον τόπο διακοπών, τη Σέριφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.