Συγχαρητήρια μηνύματα από  τον Αντιπεριφερειάρχη  και τον Δήμαρχο Γρεβενών

Ένα ακόμα χρυσό μετάλιο φέρνει στις αποσκευές της η Βασιλική Ζωγράφου! Κατάφερε για άλλη μια φορά να πάρει την πρώτη θέση στα 600 μέτρα της κατηγορίας της στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος
στο Ναύπλιο και να κλείσει με αυτόν τον τρόπο πετυχημένα την χρονιά.

Η Βάσω του χρόνου θα αγωνίζεται στην κατηγορία των κορασίδων και οι υποχρεώσεις της θα είνα ακόμη μεγαλύτερες αλλά οι μέχρι τώρα επιδόσεις της δείχνουν ωριμότητα και σταθερότητα εμπειρότερης αθλήτριας.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ.Γρεβενών συγχαίρουν την αθλήτρια και την προπονήτρια της, Ιωάννα Σπανού.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών

Νικήτρια επέστρεψε η Βασιλική Ζωγράφου από το Ναύπλιο κατακτώντας την πρώτη θέση στα 600 μέτρα της κατηγορίας της στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων A΄ που διεξήχθη το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου.

Η Βασιλική αποδεικνύει πως δεν είναι τίποτα τυχαίο και πως άξια κατακτά πρωτιές λόγω της σκληρής και επίπονης προσπάθειάς της υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς της Ιωάννας Σπανού.

Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς και στο Γ.Σ. Γρεβενών και εύχομαι οι επιτυχίες να συνεχιστούν και του χρόνου που η Βασιλική θα αγωνίζεται στην κατηγορία των κορασίδων και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών Βασιλική Ζιωγράφου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 600μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄, το οποίο διεξήχθη στις 21 & 22 Ιουλίου 2012 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου και της εύχεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο να έχει πάντα πρωτιές.
Συγχαίρει επίσης την κ. Άννα Σπανού, προπονήτρια της Βασιλικής, για την πολύ καλή αγωνιστική προετοιμασία της αθλήτριας καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Γ. που στηρίζουν και αναδεικνύουν τις προσπάθειες των αθλητών τους.
Οι επιτυχίες των νέων παιδιών του τόπου μας σε όλους τους τομείς, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα, κόντρα σε κάθε δυσκολία, ώστε να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις Αθλήτριες και σε όλους τους Αθλητές που με την αγωνιστικότητά τους και τη θέλησή τους ανεβάζουν τον τόπο μας στο πιο ψηλό βάθρο των επιτυχιών. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.