http://4.bp.blogspot.com/-Awhnl8RcalA/T_H4Wgu0FRI/AAAAAAAApUY/22UAes5SFDk/s1600/P7022486.JPGΤην εθνική ομάδα βόλεϊ της Βραζιλίας θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων, που προετοιμάστηκε στα Γρεβενά, σε τρεις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στους Σοφάδες της Καρδίτσας το τριήμερο 24-26 Ιουλίου.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων, απέναντι στην κορυφαία σχολή του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα βοηθήσει τον εκλέκτορα της εθνικής, Στέλιο Καζάζη, να «τεστάρει» τις δυνάμεις των αθλητών του.

Ο κ. Καζάζης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους:  Ηλία Θεοδόσιο, Σταυρακάκη Αναστάσιο, Καρασαββίδη Βασίλειο, Τουρνάκη Αλέξανδρο, Σπυριούνη Κυριάκο, Γιαννέλη Στέφανο, Τζιουμάκα Γεώργιο, Κόκκινο Ευάγγελο, Κωστόπουλο Βασίλειο, Φωτιάδη Παναγιώτη, Τσαδήμα Θεόδωρο, Παπάζογλου Αθανάσιο, Τσιράκη Τρύφωνα-Οδυσσέα, Ιωαννίδη Ιωάννη, Κομιτούδη Δημήτριο και Μηλή Νικόλαο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.