Πρίγκιπες και αστέρες στο απέραντο γαλάζιο

http://www.newsbeast.gr/files/temp/BC3A62196F68678F777E9268AB3A5004.jpgΨήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό ήλιο συνεχίζουν να δίνουν οι αστέρες του Χόλιγουντ αλλά και μέλη του διεθνούς jet set, που από τις αρχές του καλοκαιριού έχουν αρχίσει την απόβαση στα νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Φοινικούντα της Μεσσηνίας μαζί με μεγάλη παρέα και συνοδεία 15 σωματοφυλάκων.

Τα καταπράσινα νερά των Σποράδων φέρεται να απόλαυσε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος κάθε χρόνο σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά.

Χωρίς ποτέ να έχει επιβεβαιωθεί, φήμες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να έχουν φτάσει με πολυτελές γιοτ και την πολυμελή οικογένειά τους στην Πύλο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ίθαν Χοκ που βρέθηκε εκεί πριν από μία εβδομάδα, μένουν σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Την εβδομάδα που πέρασε επισκέφτηκαν την Μύκονο και τη Σαντορίνη με πολυτελές γιοτ οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα με τις οικογένειές τους ενώ στην Κεφαλλονιά βρίσκεται ο Τζον Μπον Τζόβι.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.