Πρόστιμα UEFA σε Ισπανία και ΡωσίαΤη ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο Euro 2012 θα κληθούν να πληρώσουν οι ομοσπονδίες Ρωσίας και Ισπανίας, με την UEFA να ανακοινώνει τη… λυπητερή για τις δύο χώρες.

«Το πρόστιμο των 20.000 ευρώ κατά της ισπανικής ομοσπονδίας επιβάλλεται, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς των φιλάθλων της (ρατσιστική συμπεριφορά, ρατσιστικά συνθήματα) κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ιταλία στις 10 Ιουνίου, στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου του Euro 2012. Η έφεση κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί εντός 24 ωρών, μετά την αποστολή της απόφασης», ήταν η ανακοίνωση για τους Ίβηρες, ενώ η αντίστοιχη για τους Ρώσους ανέφερε:

«Η ρωσική ομοσπονδία έχει τιμωρηθεί με 30.000 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών της (ρατσιστική συμπεριφορά, ρατσιστικά συνθήματα) στο παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία στις 8 Ιουνίου, για τον πρώτο όμιλο του Euro 2012. Η έφεση μπορεί να ασκηθεί εντός τριών ημερών από την αποστολή της απόφασης».

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.