Ευχές για ταχεία ανάρρωση από Βενιζέλο, Παπαρήγα, Καρατζαφέρη

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/56F3A54C218D34D8F7D3AF9CE0299498.jpgΣε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του μάτι υποβλήθηκε το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς χθες σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον διευθυντή της Β΄ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής  Κλινικής του Νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη, διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, αναβλήθηκε η χθεσινή προγραμματισμένη συνεδίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά επικοινώνησε χθες ο πρώην Πρωθυπουργούς Γιώργος Παπανδρέου, πληροφορούμενος το πρόβλημα υγείας στα μάτια του. Ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε περαστικά στον κ. Σαμαρά και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Με τον Πρωθυπουργό επικοινώνησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που τού ευχήθηκε περαστικά.

Αλλά και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης απέστειλε τηλεγράφημα στον Πρωθυπουργό:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Αστους να λένε… Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας.

Η Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των ματιών, εύχομαι να είναι κοντά σας.»

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απέστειλε, επίσης, στον πρωθυπουργό ευχές και περαστικά και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.