Ε«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»πιλεγμένα στιγμιότυπα της αναμέτρησης της Γερμανίας με την Ολλανδία παρακολούθησαν οι διεθνείς το απόγευμα της Τρίτης. Ο Φερνάντο Σάντος ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές την τακτική και τα δυνατά σημεία των «πάντσερ».
«Η Γερμανία είναι μία καλοδουλεμένη και γρήγορη ομάδα με συνοχή στο παιχνίδι της. Οι ποδοσφαιριστές της παίζουν αρκετό καιρό μαζί και αυτό είναι ένα από τα προτερήματα της. Είναι μία πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα».

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στους τομείς που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες, ενώ θέλησε να τους περάσει το μήνυμα: «Εάν παίξουμε όπως με τη Ρωσία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να πηγαίνουμε γρήγορα στην μπάλα και να έχουμε αυτοσυγκέντρωση από το 1′ μέχρι το τελευταίο λεπτό», ήταν το νόημα της ομιλίας του Φερνάντο Σάντος.

Όσον αφορά τον αντικατάσταση του Γιώργου Καραγκούνη στη μεσαία γραμμή τούτη τη στιγμή προβάδισμα έχει ο Γρηγόρης Μάκος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης τον αμυντικό χαφ της ΑΕΚ, φανερώνοντας τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν κόντρα στη Ρωσία.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.