Άφωνοι έχουν μείνει οι ειδικοί ανακριτές από τα ακριβά γούστα και τις απαιτήσεις τις οποίες είχε η προφυλακισμένη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σύζυγος του πρώην υπουργού, καθώς, μετά τις ακριβές αγορές ρούχων και επίπλων, νέες αποδείξεις από τις διακοπές της στη Σαρδηνία, που βρέθηκαν και αυτές φυλαγμένες στο αρχείο του Άκη, αποτυπώνουν την προτίμηση της στη χλιδή.

Όπως αναφέρει το Έθνος, αποκαλυπτικές είναι οι αποδείξεις για το βασιλικό πενθήμερο που πέρασε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου το διάστημα από τις 3 μέχρι τις 8 Αυγούστου του 2001 στο ξενοδοχείο Pitrizza στο Πόρτο Σέρβο.

Μόνο και μόνο για τη διαμονή το ζεύγος πλήρωσε 1.596,88 ευρώ τη βραδιά. Όπως προκύπτει μάλιστα από το λογαριασμό του ξενοδοχείου, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου επέλεξε κάποιες βραδιές να δειπνήσει στο πιάνο- ρεστοράν του ξενοδοχείου, όπου πλήρωσαν ενδεικτικά στις 5 Αυγούστου, ποσόν 418,33 ευρώ.

Δύο μέρες αργότερα, η κ. Σταμάτη έδωσε ρούχα στο καθαριστήριο του ξενοδοχείου και ο λογαριασμός της χρεώθηκε με το ποσόν των 15,49 ευρώ ενώ την ίδια μέρα η σύζυγος του πρώην υπουργού φαίνεται ότι χρειάστηκε την περιποίηση των αισθητικών του ξενοδοχείου…

Όπως προκύπτει από την απόδειξη πληρωμής στις 7 Αυγούστου του 2001, η Βίκυ Σταμάτη κατέβαλε ποσόν 70,38 ευρώ μόνο για το μανικιούρ της, ενώ την ίδια μέρα πλήρωσε ακόμη 350 ευρώ για αισθητική φροντίδα και γυμναστήριο.

Τα προκλητικά έξοδα της κυρίας Σταμάτη ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ. Τιμολόγια και αποδείξεις αγορών του 2010 που μαρτυρούν ότι η υπάλληλος της ΔΕΗ και γυναίκα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ήταν η ευτυχία κάθε καταστηματάρχη, αφού και εν μέσω κρίσης άφηνε γενναία χρηματικά ποσά σε κάθε επίσκεψη της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα 122,93 ευρώ που ξόδεψε για την αγορά ενός και μόνο ζευγαριού κάλτσες για τον πεντάχρονο γιο τους. Σύμφωνα με το protothema.gr, φαίνεται ότι η κυρία Τσοχατζοπούλου φρόντιζε να ξοδεύει αρκετά χρήματα και για την ένδυση του πεντάχρονου γιου τους, Άκη. Ένα από τα αγαπημένα της καταστήματα, ήταν το Bambineria στο Κολωνάκι, ένα από τα λίγα που διέθετε την αγαπημένη της σειρά bebe του γαλλικού οίκου Dior.

Και εκεί κάθε καταναλωτικής της εξόρμηση κόστιζε στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου περί τις 2.000 ευρώ, με την κυρία Σταμάτη να επιλέγει για τον γιο της ότι πιο τρέντι και ακριβό κυκλοφορεί στην αγορά των παιδικών ρούχων και αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2010, πραγματοποίησε πέντε τουλάχιστον επισκέψεις στο κατάστημα παιδικών ρούχων Bambineria στο Κολωνάκι προκειμένου να εξοπλίσει την γκαρνταρόμπα του πεντάχρονου γιου τους, Άκη.

Στις 29/6/2010 δεν διστάζει να δώσει από το πορτοφόλι της 1.930 ευρώ για να αγοράσει από επώνυμα φανελάκια και μπλουζάκια, μέχρι βερμούδες, παντελόνια και μαγιό, όλα τα απαραίτητα δηλαδή που χρειαζόταν το παιδί τους για τις διακοπές του.

Λίγους μήνες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου 2010, η κυρία Σταμάτη, είχε περάσει την πόρτα του ίδιου καταστήματος για να προμηθευτεί μερικά είδη από την ανοιξιάτικη κολεξιόν. Προμηθεύεται για τον μικρό Άκη κάλτσες, παπούτσια και παντελόνια πληρώνοντας συνολικά 1.818 ευρώ.

Τον Δεκέμβριο δε του 2010, που είχε επισκεφτεί το Bambineria για να επιλέξει τότε ρούχα από τη νέα τότε χειμερινή κολεξιόν αγοράζοντας παντελόνια, μπουφάν, παλτό και κάλτσες ξόδεψε 1.446 ευρώ. Από στις συγκεκριμένες αγορές, ξεχωρίζει το κόστος ενός ζευγαριού κάλτσες τις οποίες πλήρωσε 122, 93 ευρώ. Τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε προβεί σε αγορές ύψους 278,03 ευρώ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα επισκέφτηκε μια ακόμα φορά για το 2010, συμπληρωματικά στις 20/8/2010 προκειμένου να «ενισχύσει» την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του γιου της πληρώνοντας 285,00 ευρώ.

Συνολικά, οι αγορές για τα ρούχα του μικρού Άκη για το 2010- μόνο από ένα κατάστημα- στοίχησαν στο ζεύγος Τσοχατζόπουλου 5,757,00 ευρώ!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.