ΔΩΡΕΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Μια ακόμη επιτυχημένη Αιμοδοσία διοργάνωσαν την Τρίτη 22 Μαΐου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φοιτητών ΤΕΙ Δ.  Μακεδονίας σε συνεργασία πάντα με τη ¨Γέφυρα Ζωής¨,  τριάντα (30) Νέοι Αιμοδότες μετά τους 18 Νέους της εξόρμησης του Μαρτίου και  (58) πενήντα Οκτώ Αιμοδότες συνολικά στον Δεύτερο χρόνο δράσης και μαζί με τους νέους και κάποιοι Δάσκαλοι, όπως ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας κ. Χαραλαμπίδης.

Το χαμόγελο τα πειράγματα, η ευχάριστη διάθεση κυριάρχησαν καθ όλη τη διάρκεια της παρουσίας στο ΤΕΙ του συνεργείου Αιμοληψίας.

Ήδη έχουν εγγραφεί και δεν Αιμοδότησαν για διάφορους λόγους άλλοι πενήντα φοιτητές και βέβαια οι νέοι του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας έδωσαν δυναμικό παρόν και στη Δωρεά Μυελού των Οστών στις 23 και την Τρίτη 24 Απριλίου 2012.

Αντίστοιχη κίνηση γίνεται και στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας με επόμενη Αιμοδοσία την Τρίτη 29 Μαΐου.

Οφείλουμε ως Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών αλλά και ως κοινωνία να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους Νέους μας για την άδολη και αλτρουιστική δωρεά τους και να δηλώσουμε πως είμαστε σίγουροι πως μέσα από αυτές τις δράσεις γίνονται και καλύτεροι Άνθρωποι.

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Τσαουσίδης Θεόδωρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.