Πτολεμαΐδα: Κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης σε γλάστρες  – Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτική Μακεδονία…

Την Τρίτη  (22-05)  84χρονη,  κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, απάτη σε βάρος της. Συγκεκριμένα, η 84χρονη κατήγγειλε ότι την Δευτέρα (21-05) στις Αμυγδαλιές Γρεβενών, άγνωστος άνδρας μαζί με μία ακόμη άγνωστη συνεργό του, ισχυριζόμενοι ψευδώς χρηματική οφειλή του γιου της προς αυτούς, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων πενήντα ευρώ (450€).

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

41χρονος κληρικός κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, απάτη σε βάρος του

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος κληρικός κατήγγειλε ότι την Δευτέρα (21-05)  του τηλεφώνησε άγνωστος άνδρας, ο οποίος αφού τον εξαπάτησε   ισχυριζόμενος ότι είναι ιερέας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του ζήτησε να καταθέσει δυο φορές, σε διαφορετικά Πιστωτικά Ιδρύματα, χρηματικά ποσά ως κρατήσεις, προκειμένου στη συνέχεια να καταβληθεί χρηματική ενίσχυση για την επισκευή Ιερού Ναού της ενορίας του.

Με τον τρόπο αυτό, του απέσπασε συνολικά το ποσό των έξι χιλιάδων διακοσίων (6.200€) ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

Κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας κατέσχεσαν χθες (22-05-2012) δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης, σε δύσβατη περιοχή κοντά στην Πτολεμαΐδα, τα οποία είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες φυτεμένα μέσα σε δέκα (12) γλάστρες και είχαν ύψος από δέκα (10) έως δέκα εφτά (17) εκατοστά.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.