Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο – Ο διεθνής φορ σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη με 3-2

Το ματς ήταν συναρπαστικό από την αρχή μέχρι τη λήξη του. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ. Τελικά, έμεινε το 0-1 και όταν η ΑΕΚ έκανε αλλαγές, η εικόνα του αγώνα διαφοροποιήθηκε. Μέσα σε περίπου 12′ οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν  την κατάσταση, έφτασαν στο 3-1  και πήραν το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος, πάντως, κατάφερε να μειώσει (3-2) και απείλησε με ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, διάστημα κατά το οποίο ο Κωνσταντόπουλος ήταν τραυματίας και η ΑΕΚ δεν είχε δικαίωμα να κάνει άλλη αλλαγή.

Στο 9′ έγινε το 0-1 με τον Επστάιν, ύστερα από γύρισμα του Σφακιανάκη.

Η ΑΕΚ  ισοφάρισε(1-1) με ωραίο σουτ του Κάρλος στο 50′ και στο 54′ ο Λυμπερόπουλος, αν και πεσμένος στο έδαφος, κατάφερε να πετύχει το 2-1. Το 3-1 έγινε στο 61′ με καταπληκτικό βολέ του Λυμπερόπουλου.

Ο Ατρόμητος μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά του Τομάς στο 68′, ύστερα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.

Καλύτεροι για την ΑΕΚ οι Λυμπερόπουλος και Κάρλος.  Ο ισπανός μέσος με την είσοδό του στο παιχνίδι έδωσε ώθηση στην ομάδα του. Από τον Ατρόμητο,  έχασε σημαντικές ευκαιρίες ο Μήτρογλου στο πρώτο ημίχρονο.

Superleague | A.E.K. 3-2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ… από AEK13041924

Διαιτητής: Κάκος.

Κίτρινες: Μπουγαϊδης, Φυτανίδης, Τομάς, Πίτου Γκαρσία.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές(46′ Κάρλος), Καράμπελας, Μανωλάς, Μπουγαϊδης, Μάκος, Καφές, Φούντας( 56′ Γεωργέας), Εγγλέζου(46′ Κλωναρίδης),  Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Νάστος, Τομάς, Σκόνδρας (63′ Π. Γκαρσία), Φυτανίδης, Δημούτσος, Σφακιανάκης(72′ Αναστασάκος), Επστάιν, Καραμάνος(53′ Μπάλλας), Μήτρογλου, Μπρίτο.

 

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play offs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ύστερα από τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπόλονι πήρε τους βαθμούς της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0).

Στην Τούμπα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ την επιτυχία και τελικά τα κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη φορά είχε μια άνεση στην κυκλοφορία της μπάλας, του έλειπε όμως η ουσία και το γκολ.

Γίνεται αντιληπτό ότι η κατάσταση για τον Παναθηναϊκό του Φερέιρα δεν είναι καθόλου καλή. Κι αυτό γιατί μέσα σε τρεις αγώνες έχει πάρει μόνο έναν βαθμό και από την πρώτη θέση βρέθηκε στην τρίτη.

Το γκολ για το 1-0 του ΠΑΟΚ ήρθε στο 32′ με πλασέ από κοντά του Σαλπιγγίδη.  Ο διεθνής κυνηγός εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο ωραία σέντρα -σουτ του Σταφυλίδη από τα αριστερά.

Διαιτητής: Τριτσώνης.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Λάζαρ, Π. Γκαρσία, Ιβιτς, Χαλκιάς, Τσιρίλο.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Π. Γκαρσία, Γεωργιάδης (84′ Νιμανί), Τσιρίλο,  Μαλεζάς, Ετο, Αθανασιάδης, Ιβιτς (76′ Φωτάκης), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (90′ Παπάζογλου).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος (60′ Χριστοδουλόπουλος), Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Σιμάο (69′ Τοτσέ), Κλέιτον(80′ Καραγκούνης), Κατσουράνης.

Ετσι, η βαθμολογία είναι η εξής: ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Παναθηναϊκός 5, Ατρόμητος 2.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.