Ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ και Παίδων-Κορασίδων σε Ιωάννινα και Κατερίνη αντίστοιχα…

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές-αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών που συμμετείχαν στους δια συλλογικούς αγώνες, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ (ηλικίες 13-15 ετών) και Παίδων-Κορασίδων (ηλικίες 16-17 ετών) με δώδεκα και τέσσερις συμμετοχές αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος Ιορδάνης Καραϊορδανίδης και το δ.σ. του συλλόγου είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα των αθλητών-αθλητριών-προπονητών, ξεκαθαρίζοντας πως ο στόχος είναι η συμμετοχή της ομάδας σε σημαντικούς αγώνες κλασικού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα η Παγκορασίδα Βασιλική Ζωγράφου κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄ 600μ. με χρόνο 1.39.20 και στην κατηγορία Κορασίδων 800μ. 2.25.42.

Μεγάλες επιδόσεις πραγματοποίησε η Ελένη Κοτσαλιάρη στο μήκος με άλματα 5.62 (δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα) στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’ και 5.38 στην κατηγορία Κορασίδων κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια. Αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια του Γ.Σ.Γρεβενών, γεννημένη το 1998, συμμετείχε στο πρωταθλήμα κατηγορίας Κορασίδων (16-17 ετών), αυτό ισχύει και για την πρωταθλήτρια Βασιλική Ζωγράφου, γεννημένη το1997 καθώς και για την Κυριακή Μάρκου, γεννημένη το1997.

Η Παγκορασίδα ακοντίστρια Αθηνά Μπουγά, με ρίψη στα 24μ. κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο.
Στον αγώνα σκυταλοδρομίας Παγκορασίδων Α’ 4×300 η ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’, Ιωάννινα, 28-4-2012, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ.Μακεδονίας-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, Προπονητές : Άννα Σπανού, Φίλιππος Καραγιάννης. Συμμετοχές : 150μ. Έλενα Ιορδανίδου, Κυριακή Μάρκου, Λουίζα Τσιαρσιώτη. 600μ. Βασιλική Ζωγράφου, Θεοδώρα Παυλίδου. 1000μ. Αριστοτέλης Τζάτζης, Ευαγγελία Ζωγράφου, Αλεξάνδρα Πλήκα, Γεωργία Ψευτογκά. Ακόντιο, Αθηνά Μπουγά. Μήκος, Ελένη Κοτσαλιάρη. Υψος, Νικόλαος Δόγκαλης.

4×300μ. Κυριακή Μάρκου, Ευαγγελία Ζωγράφου, Ελένη Κοτσαλιάρη, Βασιλική Ζωγράφου.
Παίδων-Κορασίδων, Κατερίνη, 21-4-2012, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ,Μακεδονίας-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κικλίς- ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, Προπονήτές : Άννα Σπανού, Φίλιππος Καραγιάννης. Συμμετοχές : 200μ. Κυριακή Μάρκου. 800μ. Βασιλική Ζωγράφου. Μήκος, Ελένη Κοτσαλιάρη. Σφαιροβολία, Κωνσταντίνος Φωλίνας.

Οι επιδόσεις της Βασιλικής Ζωγράφου και της Ελένης Κοτσαλιάρη τις δίνουν το εισιτήριο για τα πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων 23-24/6/2012, Σέρρες και Παμπαίδων-Παγκορασίδων 18-19/7/2012, Ναύπλιο.
Προπονήτρια Άννα Σπανού, 30-4-2012 : ” Καταρχήν θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου, για την άριστη οργάνωση των αγώνων, στην Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ιωαννίνων ήταν μια καταπληκτική διοργάνωση σε μια πραγματικά θαυμάσια πόλη.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει, είμαι ευχαριστημένη από τους αθλητές της ομάδας καθώς όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Τα δύο χρυσά της Βασιλικής Ζωγράφου και οι μεγάλες επιδόσεις της Ελένης Κοτσαλιάρη που της έδωσαν δύο σημαντικά ασημένια μετάλλια, γιατί διαγωνίστηκε με μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες, τις δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν σε δύο σπουδαία πανελλήνια πρωταθλήματα σε Σέρρες και Ναύπλιο. Το ασημένιο μετάλλιο της Αθηνάς Μπουγά, οι συμμετοχές όλων των παιδιών καθώς και η τρίτη θέση των Παγκορασίδων Α’ στην σκυταλοδρομία μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.