Κλοπή σε εξωκλήσι…

Συνελήφθη το Σάββατο (21-04) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, ένας 31χρονος Έλληνας υπήκοος  για κλοπή από εξωκλήσι. Ειδικότερα, ο 31χρονος συνελήφθη γιατί αφαίρεσε από το εξωκλήσι το χρηματικό ποσό των δέκα κόμμα εβδομήντα (10,70) ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Κοζάνη: Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη την Παρασκευή (20-04) τις απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης,  31χρονος ημεδαπός στρατιωτικός  για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ύστερα από νομότυπη αστυνομική έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα,  βρέθηκαν τρεις (3) μεταλλικές ταμπακέρες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης  (συνολικού  βάρους εννιά [9] γραμμαρίων), οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης.

 

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παράβαση του νόμου «περί  όπλων» – Κατασχέθηκαν συνολικά δεκαέξι [16] μαχαίρια και έξι [6] μπαλτάδες

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (20-04), στον Πελεκάνο – Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας δύο αλλοδαποί,  29 και  42 ετών, για παράβαση του νόμου «περί όπλων».

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος και επέβαινε ο 29χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δεκαέξι [16] μαχαίρια και έξι [6] μπαλτάδες, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου «περί όπλων».

Οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Φλώρινα: Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού

Το Σάββατο (21-04-) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με το οποίο κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.