Την πραγματοποίηση μεταθέσεων και τοποθετήσεων εφοριακών την ημέρα προκήρυξης των εκλογών καταγγέλουν οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. Σημειώνουν ότι έχουν εκδοθεί αποφάσεις μετακινήσεων ακόμη και για υπαλλήλους που δεν έχουν υποβάλει σχετική αίτηση.

Στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΔΟΥ κ. Χ. Νικολακόπουλο και τη γενική γραμματέα κα Ρ. Μπασματζίδου αναφέρονται τα εξής:

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι έχουν εκδοθεί υπουργικές αποφάσεις από τοναρμόδιο Υπουργό κ. Οικονόμου για μετακινήσεις – μεταθέσεις – τοποθετήσειςεφοριακών, με ημερομηνία 9 & 10 Απριλίου, που συνολικά φθάνουν τις 120! Μεταξύ αυτών υπάρχουν μετακινήσεις ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ των υπαλλήλων.

Αν και η δημοκρατικήδεοντολογία, επιβάλλει να μη γίνονται τέτοιες ενέργειες την ΗΜΕΡΑ προκήρυξηςεκλογών (αλλά και την προηγούμενη) δυστυχώς η τακτική αυτή συνεχίζεται, σε αντίθεση με στοιχειώδεις πολιτικές λειτουργίες.

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ σας ζητά το ελάχιστο και το αυτονόητο. ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ,την προεκλογική περίοδο και να εξετασθεί το όλο θέμα, από τη νέα πολιτικήηγεσία μετά από διάλογο με την ΠΟΕ-ΔΟΥ” .

www.capital.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.