Η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει το «στριπτίζ»

Θα είναι η Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012, η «Μαύρη Πέμπτη» της Μεταπολίτευσης; Θα ξεκινήσει από την Αθήνα ένα διεθνές ντόμινο που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση της προφητείας των Μάγιας, που προβλέπουν το τέλος του κόσμου, στις 21 Δεκεμβρίου;
Στις 9μιση εβδομάδες που μεσολαβούν από σήμερα μέχρι τις 15 Μαρτίου, όταν θα πρέπει να «κουρευτεί» το ομόλογο γίγας των 14,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα δοκιμαστούν τα νεύρα και θα μετρηθεί το «ανάστημα» των «παικτών» που λαμβάνουν τις αποφάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Λουκάς Παπαδήμος γνωρίζει το μέγεθος της ιστορικής πρόκλησης στην οποία η Ελλάδα καλείται να ανταποκριθεί με όπλα ένα ελαττωματικό τρικέφαλο κυβερνητικό σχήμα και έναν διαλυμένο κρατικό μηχανισμό.

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει το «Βήμα της Κυριακής», ο Πρωθυπουργός φέρεται να μην έχει χάσει τη (συγκρατημένη) αισιοδοξία του ότι στο διάστημα αυτό, θα διαψευστούν οι «Θωμάδες» και θα αποτραπεί το «στριπτίζ» του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με Ευρωπαίους ηγέτες και στελέχη της Ε.Ε. και της Τρόικας, ενώ θα υπάρξει και επικοινωνία με το Λευκό Οίκο.

 

www.neasbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.